altijd-proactief-in-voedselveiligheid-2

Altijd proactief in voedselveiligheid

afspraak-is-afspraak-

Afspraak is afspraak!

we-bieden-de-best-passende-opties

We bieden de best passende opties

verse-productie-zes-dagen-per-week

Verse productie, zes dagen per week

de-behoeften-van-onze-klanten-staan-altijd-centraal-1

De behoeften van onze klanten staan altijd centraal

Over Snijpunt

Welkom bij Snijpunt, de specialist in de verwerking van groenten tot halffabricaten voor groentesnijbedrijven, cateraars, foodservice leveranciers en salade- of maaltijdproducenten in Noord Europa. Omdat de houdbaarheid van voorbewerkte groenten relatief beperkt is, stelt dit hoge eisen aan de flexibiliteit en hygiëne van het bedrijf. Wij produceren dan ook dagelijks vers op bestelling en leveren de producten hoe en waar de klant het wil. Alle processen zijn dusdanig ingericht dat we versheid en kwaliteit van onze producten kunnen garanderen en zijn hiervoor B.R.C. Higher Level gecertificeerd. Onze producten komen direct van de bron. We zijn onderdeel van Harvest House en werken nauw samen met de aangesloten vruchtgroentetelers.

Lees verder

0Z8A9030 - 300dpi - 1500 x 1000

Knolselderij geschild, in stukken, en in blokjes

Knolselderij, kant en klaar voor gebruik door groente-verwerkende bedrijven, saladeproducenten en voedselleveranciers die verse producten gebruiken.

Lees verder
Bloemkoolroos-mini

Bloemkoolroosjes mini (1-3 cm.)

De bloemkoolroosjes worden bij Snijpunt handmatig gesneden voor de optimale maten. In ons assortiment hebben wij drie maatsorteringen.

Lees verder
Geschoonde-Rettich-stukken

Rettich geschild in stukken

Rettich worden handmatig geschild en op wens in stukken gesneden. Deze wijze van schillen zorgt voor een betere houdbaarheid van het product.

Lees verder

Meer informatie?
Bel +31 (0)174-637900 of mail info@snijpunt.com