altijd-proactief-in-voedselveiligheid-2

Altijd proactief in voedselveiligheid

afspraak-is-afspraak-

Afspraak is afspraak!

we-bieden-de-best-passende-opties

We bieden de best passende opties

verse-productie-zes-dagen-per-week

Verse productie, zes dagen per week

de-behoeften-van-onze-klanten-staan-altijd-centraal-1

De behoeften van onze klanten staan altijd centraal

Over Snijpunt

Welkom bij Snijpunt, de specialist in de verwerking van groenten tot halffabricaten voor groentesnijbedrijven, cateraars, foodservice leveranciers en salade- of maaltijdproducenten in Noord Europa. Omdat de houdbaarheid van voorbewerkte groenten relatief beperkt is, stelt dit hoge eisen aan de flexibiliteit en hygiëne van het bedrijf. Wij produceren dan ook dagelijks vers op bestelling en leveren de producten hoe en waar de klant het wil. Alle processen zijn dusdanig ingericht dat we versheid en kwaliteit van onze producten kunnen garanderen en zijn hiervoor B.R.C. Higher Level gecertificeerd. Onze producten komen direct van de bron. We zijn onderdeel van Harvest House en werken nauw samen met de aangesloten vruchtgroentetelers.

Lees verder

Broccoliroos-mini

Broccoliroosjes mini (1-3 cm.)

De broccoliroosjes worden bij Snijpunt handmatig gesneden voor de optimale maten. In ons assortiment hebben wij drie maatsorteringen.

Lees verder
Bloemkool

Bloemkool onbewerkt

Naast bewerkte bloemkool in roosjes en bloemkool stelen, leveren wij als service ook onbewerkte bloemkool direct vanaf de teler.

Lees verder
Geschoonde-Rettich-heel

Rettich geschild

Rettich wordt handgeschild. Dit zorgt voor een langere en betere houdbaarheid van het product. De lengte hangt af van de grondstof zoals wij deze binnenkrijgen.

Lees verder

Meer informatie?
Bel +31 (0)174-637900 of mail info@snijpunt.com